• 0299 – 66 60 06
  • info@businesssquare.nl

  • 0299 – 66 60 06

Waarom de telefoonservice van Business Square?

Het inzetten van onze telefoonservice zal zorgen voor groei van uw bedrijf!

Dat komt doordat uw bedrijf altijd bereikbaar is en u dus geen telefoontje, en dus ook geen kans, meer mist. Uw telefoongesprekken worden altijd professioneel beantwoord terwijl u zich kunt concentreren op uw core business. Dit geeft rust, meer productiviteit en een sterke en grotere uitstraling van uw bedrijf!

Onze telefoonservice wordt geleverd door een vast team van telefonistes!

Geen onervaren krachten die uw telefoon beantwoorden bij de telefoonservice van Business Square maar door de wol geverfde en ervaren telefonistes. Uw relaties worden professioneel en terzake kundig te woord gestaan.

Een lagere werkdruk voor, én hogere productiviteit van, uw eigen medewerkers!

Uw medewerkers kunnen zich concentreren op hun eigen werkzaamheden en hoeven niet tussendoor de telefoon te beantwoorden. Dit zorgt niet alleen voor een hogere productie van uw vaste (en duurdere) medewerkers maar ook voor een rustigere werkervaring. Hierdoor ervaart men minder stress en meer plezier tijdens het werk.

#telefoonservice

Flexibel in te zetten telefoonservice:

De telefoonservice is altijd flexibel in te zetten! U bepaalt wanneer u de telefoon doorschakelt naar “uw” telefonistes. Wanneer wij eenmaal een belscript met u hebben vastgelegd dan zitten “uw” telefonistes altijd klaar om uw gesprekken te beantwoorden, dus ook wanneer u dit niet van tevoren aankondigt. Én dit mag u doen op elk moment van de dag, op elke dag van het jaar. 24/7 telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf binnen handbereik.

Geen verloren notities meer: Altijd een duidelijk verslag van élk gesprek:

Geen verloren notities meer of onvoorbereid terugbellen! De telefonistes maken van elk gesprek dat zij voor u voeren een keurig verslag zodat u weet wie u waarover mag terugbellen. Deze verslagen ontvangt u in een of meerdere door u aan te geven mailbox(en) en kunt u tot 3 maanden ook nog eens terugkijken in uw eigen account op onze website.

Uw klanten voelen zich gehoord en voelen meer binding met uw bedrijf:

Door de inzet van de telefoonservice van Business Square worden uw relaties direct te woord gestaan en hoeven zij geen voice-respons systeem door te lopen. Dit onderscheidt u meteen van uw concurrentie! De beller kan ook meteen zijn of haar boodschap of vraag kwijt aan “uw” telefoniste op afstand waardoor de beller zich ook meteen gehoord en geholpen zal voelen. Hiermee bereikt u zeer sterke klant tevredenheid en dus klantenbinding met bestaande maar zeker ook nieuwe klanten.

U twijfelt nog?

Wij helpen u graag deze twijfel weg te nemen en bieden u de telefoonservice van Business graag twee weken gratis aan zodat u het zelf kunt ervaren.

2022-12-01T13:51:54+01:00Tags: |
Ga naar de bovenkant