• 0299 – 66 60 06
  • info@businesssquare.nl

  • 0299 – 66 60 06

doorverbinden

Doorverbinden

Bij Business Square houd u altijd controle!  Uw telefoon doorschakelen maar toch bereikbaar blijven voor uw relaties. Bij Business Square kan het!

Onze telefonistes kunnen op basis van uw instructies een telefoongesprek altijd doorverbinden naar uw (mobiele) telefoon. Zo ontlasten wij u bij uw dagelijkse werkzaamheden maar blijft u altijd bereikbaar voor die belangrijke klant of dat ene belangrijke gesprek.

Onze telefonistes hebben de beschikking over een lijst met alle belangrijke contactpersonen binnen uw bedrijf. Deze lijst kunt u zelf via het BSP klanten dashboard up to date houden zodat wij altijd over de juiste namen, nummers, email adressen en functies van uw medewerkers beschikken.

Op basis van de afspraken, die worden vastgelegd in het belscript, kan onze telefoniste bij elk gesprek bepalen of een gesprek moet of mag worden doorverbonden en naar welke contactpersoon in uw bedrijf dit dan moet. Ook van de doorverbonden gesprekken ontvangt u na afloop van het gesprek een bericht per mail.

Blijkt uit het belscript dat er op het moment van het telefoongesprek niet kan of mag worden doorverbonden naar de betreffende contactpersonen dan zal de telefoniste aan de betreffende beller doorgeven dat u op dat moment niet telefonisch bereikbaar bent en ontvangt deze contactpersoon (of personen) per mail een bericht met het gespreksverslag.

Vooraankondiging: Wanneer onze telefoniste een gesprek aan u wil doorverbinden dan zal zij dit altijd doen met een vooraankondiging. Nadat zij de contactpersoon aan de telefoon krijgt zal zij altijd eerst aangeven wie zij aan de lijn heeft, waarom het gaat en vervolgens vragen of het uitkomt alvorens zij de beller daadwerkelijk doorverbind.

2023-03-30T17:54:24+02:00Tags: , |
Ga naar de bovenkant