• 0299 – 66 60 06
  • info@businesssquare.nl

  • 0299 – 66 60 06

Over ons

Over ons2022-11-17T13:40:03+01:00

Business Square ontzorgt!

Dienstverlening uit overtuiging

BSP is een antwoordservice met de nadruk op echte dienstverlening!

Gesteund door een ervaren team van telefonistes waarvan een groot deel al langer dan 5 jaar in dienst is, en de langst dienende zelfs al ruim 16 jaar ervaring bij ons heeft, is het ons doel om u als klant geheel te ontzorgen. Lukt ons dit? Vraag het eens na bij een van onze ca. 180 klanten waarvan vele ook al jaren klant bij ons zijn.

Ons serviceniveau komt van binnen! Onze telefonistes worden op hun beurt dan ook op verschillende manieren ondersteund om zo hun werk optimaal te kunnen verrichten. Met moderne telefoontechnieken, goed ingerichte werkplekken en maatwerk software ondersteunen wij onze telefonistes en stellen wij hen in staat om uw klanten/de beller altijd op de juiste manier te woord te staan en te helpen.

#telefoondienst

Uw visitekaartje

Wanneer u uw telefoonverkeer uit handen geeft dan geeft u ook uw visitekaartje uit handen.

Wij realiseren ons dit maar al te goed!

Ook onze telefonistes weten het: zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf! Dat betekent dat zij ook weten hoe u wilt dat de telefoon wordt opgenomen. De telefoniste bij BSP zal uw klant/de beller altijd professioneel én vriendelijk te woord staan.

Verantwoordelijk voor uw bereikbaarheid

U heeft uw telefoon naar ons doorgeschakeld! Dat betekent voor ons dan ook dat wij verantwoordelijk zijn voor uw bereikbaarheid. Dit vraagt naast een goede telefoniste ook om een stabiele techniek.

Bij Business Square zijn alle systemen dan ook redundant gebouwd. Dit geldt zowel voor de bedrijfssoftware als onze hardware. Daarnaast beschikt BSP over 2 hoge snelheid internetverbindingen van twee verschillende providers over twee verschillende kabeltechnieken. Hiermee kunnen wij onze klanten een zéér hoge Uptime garanderen.

#telefoonservice
#telefoonservice

Betaalbare service door maatwerk oplossingen

Het mag u duidelijk zijn: bij Business Square gaan wij uit van de persoonlijke wensen van onze klant. Dit doen wij ook bij de te leveren diensten en het gevraagde service niveau. Samen met onze klanten stellen wij vast welke diensten het best passen bij de wensen van de klant of zijn/haar organisatie.

Zo krijgen onze klanten een optimale combinatie van diensten tegen een betaalbaar tarief.

Bij Business Square blijft de klant altijd in controle

De klant bepaalt: U beslist op welke momenten u doorschakelt, U bepaalt op welke manier de telefoon wordt beantwoord, U bepaalt welke dienst of diensten u afneemt, U bepaalt welke informatie er in uw belscript komt en welke informatie er met de beller mag worden gedeeld.

Met behulp van moderne technieken kunt u op elk moment wijzigingen in het belscript doorvoeren die direct zichtbaar zijn voor de telefonistes.

Hoe werkt het?

Voor het correct beantwoorden van de inkomende telefoongesprekken heeft de telefoniste een belscript nodig. Bij BSP werken wij met een script generator, waarmee u als klant in ons BSP Klanten Dashboard via een beperkt gedeelte ook zelf de telefoniste op de hoogte kunt houden van bijvoorbeeld plotselinge wijzigingen en/of dag gebonden zaken.

Het complete belscript wordt bij de start van onze samenwerking in overleg met u opgesteld en onderhouden. In het belscript worden gegevens vastgelegd zoals:

Ga naar de bovenkant