Telefoondienst, telefonische bereikbaarheid, telefoon service
Als klant bij onze antwoordservice:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid
Business Square zorgt voor AVG Proof bescherming van (uw) persoonsgegevens

Als antwoordservice verwerken wij dagelijks grote hoeveelheden (persoonlijke) gegevens! Al sinds ons bestaan doen wij dat met grote verantwoordelijkheid en zorg. Het was voor Business Square dan ook geen grote stap om te voldoen aan de AVG\GDPR vereisten. Hoe Business Square omgaat met de gegevens van u en uw klanten kunt u lezen in ons Privacy Statement. Voor onze klanten hebben wij een Model “Verwerkersovereenkomst” op onze website geplaatst. Beide documenten kunt  u via onderstaande links downloaden.

Wilt u ook zo’n mooi visitekaartje?

Ook de telefoniste is het visitekaartje van een bedrijf. Haar benadering bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die een contact krijgt van de onderneming. Valt dit tegen, dan zal een volgend contactpersoon harder zijn best moeten doen die indruk te verbeteren.

Business Square is al ruim 20 jaar het visitekaartje van vele bedrijven. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten en hun contacten!

Het geheim hierachter? Een antwoordservice met een hart!

Ons ervaren team is flexibel, menselijk en vooral enthousiast. Wij staan uw (toekomstige) klanten en contacten altijd netjes en geduldig te woord, alsof zij onze eigen klanten zijn.

Hierdoor groeien wij. Zonder “te groot” te worden, zodat onze betrokkenheid met u én uw contacten groot blijft. Uw contacten zullen dan ook de indruk krijgen dat uw telefoniste daadwerkelijk in uw pand aanwezig is.

Wij beseffen dat achter ieder telefoongesprek een gezicht zit en dat degene die de telefoon aanneemt, het visitekaartje van uw onderneming is. Als ondernemer geeft u de controle over een van de levensaders van uw onderneming uit handen. Onze kracht is dat wij dit erkennen en al uw telefoontjes met grote verantwoording beantwoorden en verwerken.

PROBEER ONZE ANTWOORDSERVICE GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend!Bestel nu gratis optimale bereikbaarheid!

HOE ONZE KLANTEN OVER BUSINESS SQUARE DENKEN:

Antwoordservice , telefoonservice

Start typing and press Enter to search