Skip to content

Maatwerk voor de receptie

Business Square als uw receptie

Uw receptie altijd bereikbaar

U bent dagelijks bezig met het tevreden houden van uw klanten. Dat hoort nu eenmaal bij onze manier van zaken doen. Het maakt voor uw klant niet uit of u een multinational bent of een eenmanszaak. Uw klant verwacht service!

Onze vraag: bent u altijd tevreden over het service niveau dat u kunt leveren of zijn er toch momenten dat u hierover twijfelt?

Eigenlijk heeft u het antwoord al gegeven door op onze website te kijken.

Als service partner zijn wij flexibel inzetbaar en zorgen wij op die momenten dat u twijfelt dat uw klanten bij elk contact een goed gevoel overhouden aan uw organisatie. Dit alles terwijl u en uw medewerkers zich ongestoord kunnen richten op hun kerntaken.

Waarom Business Square?

Omdat dienstverlening in ons bloed zit!

1. Altijd tijd voor uw (fysieke) bezoekers/klanten.

2. Altijd en snel telefonisch bereikbaar.

3. Uw receptie flexibel en snel inzetbaar.

4. Bezoekers hoeven niet hinderlijk lang te wachten tot zij geholpen worden.

Wat doe ik voor U?

Ik ben uw receptioniste op afstand

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor uw klanten uw bedrijf altijd telefonisch kunnen bereiken. Ook als uw receptie onbemand is of wanneer uw receptioniste al in gesprek is of bezoekers te woord staat. Wij beantwoorden alle binnenkomende telefoontjes met de naam van uw bedrijf, noteren accuraat de gegevens van de beller en de reden van de oproep en zorgen dat een verslag van het gesprek bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Gesprekken direct doorverbinden?  Natuurlijk kan ik dat ook! Zo zorg ik ervoor dat uw hele organisatie bereikbaar is en blijft, of uw collega’s nu thuis werken of juist op kantoor.

Ieder bedrijf is verschillend en iedere organisatie heeft haar eigen wensen. Vanzelfsprekend wordt uw telefoon beantwoord zoals u dat wenst. Uw receptie blijft altijd uw receptie, dus ook wanneer deze door mij en mijn collega’s op afstand wordt bezet! Ook hierin ziet u de flexibiliteit van onze inzet terug. Wilt u sporadisch de telefoon naar ons doorschakelen? Geen probleem. Verwacht u topdrukte waardoor uw receptie overbelast dreigt te raken? Wij vangen het allemaal moeiteloos en direct op!

Hoe werkt het?

U & uw klanten altijd centraal!

De klant staat centraal!  Dat geldt zowel voor u, als klant van Business Square, als ook voor uw klanten. Bij Business Square houd u altijd volledige controle!

Een verslag van ieder telefoongesprek

U heeft de controle

U, onze klant, blijft altijd in controle!!

Via het BSP Klanten Dashboard houdt u zelf het overzicht en de controle! U kunt hier:

Bij Business Square kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Maatwerk conform uw persoonlijke wensen

Wat kost het

Door maatwerk optimale verhouding tussen kosten en dienstverlening

Ook hier blijft u de baas (dus ook over uw portemonnee).

U bepaald wanneer u uw telefoon doorschakelt.

U geeft aan ons aan welke werkzaamheden wij tijdens het gesprek en als opvolging van het gesprek voor u mogen doen.