Chat with us, powered by LiveChat

Een receptie bezet door de telefoniste van Business Square: Makkelijker kan echt niet en het is ook nog eens goedkoper!!

Uw receptie: Het belangrijkste punt in uw bedrijf! Op dit punt maken mensen vaak voor het eerst kennis met uw bedrijf, of door een bezoek of door naar uw bedrijf te bellen!

En wat is het vervelend wanneer je je meld bij een receptie en de receptioniste is op dat moment telefoniste en druk bezig met iemand aan de telefoon!! Er zit voor uw klant / bezoeker dan niets anders op dan maar even te wachten tot de receptioniste (of was het nu telefoniste) tijd voor hem/haar heeft! Is dit nu een deal breaker of een deal maker???

De oplossing is simpel, kost vaak minder en geeft een absolute boost aan de performance van uw receptioniste: Uw receptie bemand door Business Square !!

Op afstand nemen de telefonistes van Business Square de telefoon aan zodat uw klanten / bezoekers in alle rust door uw recetionsite kunnen worden ontvangen wanneer zij zich melden aan uw receptie.

Over de kosten

Bij Business Square betaalt u alleen wanneer u ons nodig heeft. Zo is uw receptie altijd optimaal bereikbaar tegen minimale kosten! Onze tarieven gelden per gesprek, NIET per minuut en wij hanteren geen opstartkosten. Qua klantreferenties willen en durven wij overigens graag in contact brengen met hun om zo hun ervaringen(sommigen al langer dan 10 jaar!) over Business Square te horen. Wij gaan namelijk het liefst voor persoonlijke relaties met onze klanten. Zo leren wij onze klanten en hun afnemers kennen en dat geeft ons de kans om onze dienstverlening zo goed mogelijk neer te zetten.

Afgestemd op uw behoeften en klinkend zoals U dat wilt!

Ieder bedrijf is verschillend en iedere organisatie heeft haar eigen wensen. Vanzelfsprekend wordt uw telefoon beantwoord zoals u dat wenst. Uw receptie blijft altijd uw receptie, dus ook wanneer deze door onze telefonistes op afstand wordt bezet! Ook hierin ziet u de flexibiliteit van onze inzet terug. Wilt u sporadisch de telefoon naar ons doorschakelen? Geen probleem. Verwacht u topdrukte waardoor uw receptie e overbelast dreigt te raken? Wij vangen het allemaal moeiteloos en direct op!

Wat doet Business Square voor uw receptie?

 • vriendelijke en professionele telefonistes
 • Geen gemiste telefoongesprekken
 • Telefoonbeantwoording binnen 3x overgaan
 • Een hoge betrokkenheid telefonistes waardoor beller het verschil met uw eigen receptioniste niet merkt!
 • Meer professionele uitstraling van het bedrijf
 • Rust bij ondernemer en medewerkers voor het ‘echte” werk, die daardoor efficiënter met hun tijd omgaan
 • Goedkoper dan eigen personeel aannemen
 • Korte lijnen tussen ondernemer/klant en andere ondernemer/Business Square
 • “Uw eigen telefoniste” op afstand is direct inzetbaar, nooit ziek of op vakantie

Voor wie is onze receptie op afstand geschikt?

De antwoordservice van Business Square is voor alle ondernemers, groot of klein, die altijd bereikbaar willen zijn. Binnenkomende telefoontjes kunnen u of uw medewerkers af leiden van andere werkzaamheden en u wilt niet dat uw klanten horen dat u een callcenter heeft ingeschakeld. Business Square heeft veel ervaring met bedrijven of organisaties uit allerlei sectorenzoals paramedische praktijken, webshops, advocatuur, musea, non-profit organisaties, consultancy, bouwbedrijven. Dit is echter slechts een kleine greep uit onze ervaringen. Met onze antwoordservice kunnen wij iedere ondernemer verzekeren van een optimale bereikbaarheid van zijn/haar.

Overdragen van uw receptie een risico?

Wij realiseren ons dat wij met uw klanten te maken hebben en dat u de controle over de ‘levensader’ van uw bedrijf uit handen geeft. Dat vergt een groot vertrouwen. Onze kracht is dat wij dit erkennen en al uw telefoontjes met grote verantwoording en professionaliteit beantwoorden en verwerken. En, over risico’s gesproken: onderzoek wijst uit dat bij maar liefst 70% van de ondernemers de beller wordt doorgeschakeld naar een voice-mail. Als uw concurrent de telefoon wél opneemt, dan loopt u commerciële schade op. Daarom is een professionele en snelle beantwoording van uw telefoonverkeer zo belangrijk.

Doorschakelen wanneer u wilt – er staat altijd een betrokken telefoniste paraat

De telefonistes van Business Square werken al jaren bij ons, waardoor er een grote bekendheid is met onze klanten. Bij onze telefonische antwoordservice doen deze dames wat u wenst: ondersteuning bij uw werkzaamheden en vakkundige bemensing van uw receptie = de telefoon vriendelijk, professioneel, accuraat en betrokken aannemen. Technisch doorschakelen is dus geen enkel probleem en wordt acuut opgepakt door ons.

 

Meer weten over onze diensten met betrekking tot Makelaar? Klik hier voor meer informatie of onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

GEDURENDE 30 DAGEN BEANTWOORDEN WIJ U TELEFOON. GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND. BESTEL HEM NU VIA ONDERSTAANDE KNOP.

Antwoordservice voor advocatuur
BUSINESS SQUARE BIEDT VELE VOORDELEN:
 • Géén gesprek = Geen kosten
 • Tarief al vanaf € 1,45 per gesprek
 • Géén meerkosten bij langere gesprekken
 • <Géén script kosten
 • Gratis 30 dagen proefperiode
 • Tarief inclusief directe rapportage bij elk gesprek
 • Abonnement per direct opzegbaar
 • Telefonistes werken altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search