Aandacht voor bezoekers aan de balie
Hoe moet dat dan met de telefoon?

Business Square uit Purmerend is gespecialiseerd in professionele ondersteuning van bedrijven en organisaties op het gebied van telefoonservice, antwoordservice en online agendabeheer. Wij bieden voor alle Musea een compleet pakket telefonische diensten gericht op al uw wensen. Wij bedienen onze klanten in heel Nederland. Onze grootste kracht is dat wij werken op de manier die bij u past. Onze ervaren medewerkers hebben er plezier in om al uw taken uit handen te nemen en deze diensten voor u tot in de puntjes te verzorgen.

Frontoffice:

Business Square neemt al sinds jaren voor meerdere Musea de telefoon op!

Afhankelijk van de klant betreft dit overloop of ziekte opvang tot een full service pakket waarbij Business Square het telefonische frontoffice digitaal overneemt! M.a.w. Onze telefonisten beantwoorden alle binnenkomende telefoongesprekken en verbinden deze door naar de betreffende medewerker of afdeling terwijl de receptioniste alle aandacht kan schenken aan de bezoekers\klanten.

De telefoon wordt in Musea niet opgenomen!!

Voor u geen enkel probleem!! Immers u maakt gebruik van de diensten van Business Square en uw telefoon wordt dus gewoon op een andere locatie opgenomen en vakkundig behandeld. “De benodigde informatie wordt aan de beller verstrekt en er wordt meteen een boeking voor een tentoonstelling voor een grotere (school) groep gemaakt”

Zomaar een dagelijks voorbeeld van hoe het er bij Business Square aan toe gaat.

Goede bereikbaarheid is van ook voor Musea van essentieel belang!!

Vanuit de overheid worden steeds meer subsidies ingetrokken en dus worden ook Musea gedwongen om zakelijker en meer commercieel te opereren!

Commercieel opereren betekend ook communiceren van informatie langs alle beschikbare wegen en dus wordt ook telefonische bereikbaarheid heel belangrijk! Bij Business Square zijn wij ons bewust van dit belang en bieden wij met onze telefoonservice een flexibele en schaalbare oplossing voor dit probleem. Met deze oplossing bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. U schakelt de telefoon naar ons door. Wij zitten klaar om uw telefoontjes professioneel en correct te beantwoorden. Business Square is een toonaangevende partner die de oplossing biedt voor het optimaliseren van uw klantencontact en rendement oplevert voor uw organisatie. Geheel volgens uw zakelijke richtlijnen en persoonlijke wensen en door onze telefoniste op afstand loopt u geen gesprek meer mis!

Nog even op een rijtje wat wij voor de Musea kunnen betekenen:
 • uw telefonische bereikbaarheid is optimaal
 • uw klanten en leveranciers worden persoonlijk en vakkundig te woord gestaan
 • u kunt op elk gewenst moment uw telefoon naar ons doorschakelen, zonder dat u ons
  daarvan op de hoogte stelt
 • uw gesprekken worden persoonlijk en vakkundig uit naam van uw bedrijf afgewikkeld
 • dringende gesprekken worden acuut naar u of de juiste contactpersoon doorverbonden.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie of onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Antwoordservice voor advocatuur
Als klant bij Business Square:
 • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
 • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
 • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
 • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
 • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
 • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
 • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
 • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search