Zonder mobiel de rechtszaal in
Onze antwoordservice een professioneel verlengstuk van uw kantoor!

Bij Business Square begrijpen wij maar al te goed hoe belangrijk het is om voor u als advocaat de telefoon correct aan te nemen en uw cliënten en relaties correct te woord te staan.

Onverstoorde van afspraken

Minstens zo belangrijk is het ongestoord kunnen voeren van gesprekken en overleggen. Maar ook dan wilt u als advocaat dat uw andere cliënten en relaties meteen en professioneel te woord worden gestaan!. De professionals van Business Square beantwoorden al uw telefoongesprekken correct en vriendelijk terwijl u onverstoord uw overleg kunt voeren. Op een voor u geschikt moment kunt u het verslag van de voor behandelde telefoongesprekken teruglezen in uw mailbox!

Wilt u het eerder weten: geen probleem: wij sturen u dan een discreet sms bericht zodat u, mocht een zaak dat vragen, snel kunt reageren.

Geen contact gaat verloren!

Bij Business Square kennen de telefonistes het klappen van de zweep. Wanneer u als Advocaat in de rechtbank staat dan kunt u natuurlijk geen telefoon aannemen!

Net dan belt die goede klant voor een nieuwe zaak of de ongeruste client met de vraag hoe het nu verder moet met zijn/haar zaak en graag met zijn/haar Advocaat zou spreken. Terwijl u uw betoog houd voor de rechter beantwoorden de telefonistes van Business Square deze telefoongesprekken en nemen de vraag van uw nieuwe klant aan en stellen de ongeruste client gerust!

Met onze dienstverlening kunt u dus op eenvoudige wijze uw service verhogen!!

Van alle door Business Square voor u afgehandelde telefoon gesprekken ontvangt u direct een verslag per mail en desgewenst ook per sms. U blijft als Advocaat altijd op de hoogte van de informatie die wij als Business Square voor u verwerken.

Service volgens uw de richtlijnen van uw kantoor

Bij Business Square is een vast team van ervaren operators volledig verantwoordelijk voor het efficiënt en correct afhandelen van alle voor u inkomende gesprekken. Dit geschiedt uiteraard naar de richtlijnen van uw kantoor zodat uw clienten en relaties niet eens merken dat onze telefonistes niet op uw kantoor aanwezig zijn en denken met de eigen secretaresse van hun advocaat te spreken.

Onze getrainde en ervaren secretaresses weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie of klik hier en bel ons op 0299-666006 voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Antwoordservice voor advocatuur
Als klant bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search