• 0299 – 66 60 06
  • info@businesssquare.nl

  • 0299 – 66 60 06

uw receptie

Uw receptie

Bij Business Square beantwoorden wij graag al uw telefoontjes, maar wij doen graag ook meer! Met onze dienstverlening ontlasten wij uw organisatie graag zoveel mogelijk.

Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn en kunnen uw medewerkers zich meer en beter focussen op waar zij goed in zijn. Graag vertegenwoordigen wij uw bedrijf en zijn wij ook uw “virtuele” receptie.

Zo kunnen wij:

  1. Bijvoorbeeld op afstand de poort naar uw vakantiepark openen zodat de arriverende gasten ook naar binnen kunnen terwijl er niemand op uw receptie aanwezig is.
  2. Een medewerker binnen uw organisatie bellen omdat er een vrachtwagenchauffeur voor de deur staat maar niemand de bel hoort.
  3. Een beller helpen met aanwijzingen omdat de beller een afspraak met u heeft maar het adres of de betreffende ingang niet kan vinden.

Doorverbinden met vooraankondiging: Net als een receptioniste zal onze telefoniste, wanneer zij een gesprek aan u wil doorverbinden dit altijd doen met een vooraankondiging. Nadat zij de contactpersoon aan de telefoon krijgt zal zij altijd eerst aangeven wie zij aan de lijn heeft, waarom het gaat en vervolgens vragen of het uitkomt alvorens zij de beller daadwerkelijk doorverbind.

2023-03-30T20:16:41+02:00Tags: |
Ga naar de bovenkant