Met onze antwoordservice is ook uw (MKB) bedrijf beter bereikbaar!

Uw Front- en Backoffice bemand met professionele medewerkers: Een boost voor de bereikbaarheid en het service niveau van uw onderneming.

Het MKB is de motor van onze Nederlandse economie!!

Wilt u het toerental van die motor ook een beetje opvoeren??
Business Square helpt daar graag bij!!

Een professioneel verlengstuk van uw organisatie

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om voor u als ondernemer de telefoon correct aan te nemen en uw relaties correct te woord te staan. Zeker in deze roerige tijden waarin ook voor het MKB de business weer aantrekt en ook de concurrentie weer nieuwe mogelijkheden ziet!

De antwoordservice van Business Square zorgt voor een optimale bereikbaarheid EN ontlasting of ondersteuning van uw medewerkers bij drukte, ziekte of een andere vorm van overbelasting van uw front- en/of Backoffice.

Onze antwoordservice is uw service afdeling:

De verkopen gaan goed en uw organisatie draait op volle toeren! Niet alleen vandaag, maar ook volgende week en volgend jaar want het staat geschreven: Het MKB zit in de lift!!!
Natuurlijk wilt u al die nieuwe klanten ook een volgende keer bedienen en wilt u dat zij tevreden en een ambassadeur voor uw bedrijf zijn.
Met Business Square als service partner kunt u ook de aftersales goed en flexibel afhandelen zodat uw klanten ook bij (service) vragen een goed gevoel houden bij uw organisatie.
Dit alles terwijl uw medewerkers zich ongestoord kunnen richten op hun kerntaken.

Geen contact gaat verloren!

Bij Business Square kennen de telefonistes het klappen van de zweep. Als ondernemer wilt u natuurlijk geen telefoongesprek missen: Immers elke beller is een mogelijke koper\klant! Met de dienstverlening van Business Square kunt u op eenvoudige wijze uw bereikbaarheid garanderen en uw service verhogen.

Direct gevolg: meer omzet!!

Van alle door Business Square voor u afgehandelde telefoon gesprekken ontvangt u, of uw medewerker, direct een verslag per mail en desgewenst ook per sms. Dus u blijven u en uw medewerkers altijd op de hoogte van de informatie die wij als Business Square voor u verwerken. Mocht u even niet bij uw mail kunnen: U kunt overal ter wereld met uw unieke inlogcode bij de gegevens die onze telefonistes voor u hebben genoteerd! Onze antwoordservice: Als MKB’er kunt u eigenlijk niet eens zonder!

Service volgens uw richtlijnen

(klik hier om te lezen hoe anderen over ons denken)
Bij Business Square is een vast team van ervaren operators volledig verantwoordelijk voor het efficiënt en correct afhandelen van alle voor u inkomende gesprekken. Dit geschiedt uiteraard naar uw eigen richtlijnen zodat uw relaties te woord worden gestaan conform uw wensen. Onze getrainde en ervaren telefonistes weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen?Klik hier voor meer informatie of bel ons op 0299-666006 voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Antwoordservice voor advocatuur
Als klant bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search