Skip to content

Maatwerk voor MKB

Business Square speciaal voor de groei

Het MKB is de motor van onze economie!!

De verkopen gaan goed en uw organisatie draait op volle toeren! Niet alleen vandaag, maar ook volgende week en volgend jaar want het staat geschreven: De economie zit in de lift!!!

Natuurlijk wilt u al die nieuwe klanten ook een volgende keer bedienen en wilt u dat zij tevreden en een ambassadeur voor uw bedrijf zijn.

als service partner zijn uw pre- en aftersales afdelingen flexibel inzetbaar en kunt u afhandelen zodat uw klanten ook bij (service) vragen een goed gevoel houden bij uw organisatie. Dit alles terwijl uw medewerkers zich ongestoord kunnen richten op hun kerntaken.

De telefoongesprekken worden vriendelijk en professioneel afgehandeld door onze ervaren telefonistes. Zij noteren de vragen van de beller of handelen deze waar mogelijk zelf af aan de hand van FAQ lijsten. Uw (potentiële) bezoekers worden eventueel doorverwezen naar de betreffende website of op de hoogte gebracht van de komende tentoonstellingen.

Waarom Business Square?

Optimale bereikbaarheid, ook wanneer uw personeel thuis werkt!

1. Flexibele inzet van ondersteuning van bijvoorbeeld pre- en aftersales afdeling.

2. Een hoge service ervaring van uw (toekomstige) klanten.

3. Vermindering van werkdruk op interne organisatie.

4. Ondersteuning thuiswerken door overname receptie werkzaamheden.

Wat doe ik voor U?

Ik zorg meer omzet!

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is. Wij beantwoorden al de binnenkomende telefoontjes met de naam van het museum, noteren accuraat de gegevens van de beller en de reden van de oproep en zorgen dat een verslag van het gesprek bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Zonodig beantwoord ik de vragen van de beller aan de hand van FAQ lijsten, beantwoord vragen over uw diensten en/of producten en kan ik, zonodig en gewenst een gesprek direct doorverbinden met een contactpersoon van uw bedrijf.

Vanzelfsprekend kan ik ook de bestellingen van uw klanten aannemen en, wanneer u dat wenst, verwerken in uw order/verkoop systeem.

Hoe werkt het?

U & uw klanten altijd centraal!

De klant staat centraal!  Dat geldt zowel voor u, als klant van Business Square, als ook voor uw klanten. Bij Business Square houd u altijd volledige controle!

Een verslag van ieder telefoongesprek

U heeft de controle

U, onze klant, blijft altijd in controle!!

Via het BSP Klanten Dashboard houdt u zelf het overzicht en de controle! U kunt hier:

Bij Business Square kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Maatwerk conform uw persoonlijke wensen

Doorverbinden

U wilt belangrijke klanten of urgente telefoongesprekken toch zelf beantwoorden…..?

Doorverbinden

Dat kan met onze doorverbind service. Wij verbinden binnenkomende telefoongesprekken, wanneer gewenst, direct door aan de juiste contactpersoon door wanneer deze aan de door gestelde criteria voldoen. Zo heeft u optimale controle en blijft u, wanneer het echt nodig is, ook persoonlijk bereikbaar voor uw relaties.

Front Desk

Hoe behoud u die kritische klant wanneer het service niveau……..

Front Desk

van uw organisatie door drukte of gebrek aan de juiste medewerkers wegzakt? Het handhaven van het service niveau vraagt véél van u en uw medewerkers. Business Square kan deze zorg van u overnemen. Aan de hand van uw instructies nemen wij deze zorg van u over, staan wij uw klanten te woord en bewaken wij uw service niveau.

Verkoopbalie

Wanneer uw klant de moeite neemt om u te bellen wilt u dat deze……….

Verkoopbalie

klant toch ook zeker tijdig en professioneel te woord staan en zijn/haar vraag/bestelling gelijk kwijt kan. “Uw” telefoniste bij Business Square zal uw klant het juiste advies geven, zijn/haar bestelling noteren en deze, wanneer zo afgesproken en mogelijk, invoeren in uw verkoop systeem. Uw klant tevreden en uw organisatie ontlast!

Uw Receptie

Uw medewerkers werken thuis maar uw organisatie niet!.........

Uw Receptie

Dat werken voor veel bedrijven straks een mix van thuiswerken en werken op kantoor wordt daar zijn de meesten het wel over eens. Uw klant verwacht echter wel dezelfde of zelfs een hoger service niveau van u. Met uw “receptie op afstand” blijft uw bedrijf En uw medewerkers optimaal bereikbaar, ook als zij niet op kantoor werken.

Data Entry

Belangrijke gegevens meteen op de juiste plek veilig …….

Data Entry

verwerken. Gegevens van uw klanten veilig verwerken is een must. Bij Business Square worden gegevens bij het eerste contact gelijk verwerkt in het betreffende systeem. Hiermee wordt voorkomen dat gegevens meerdere malen via mail of App gedeeld moeten worden alvorens deze op de op de juiste plek belanden. Business Square bewaakt uw AVG status.

24 / 7

365 dagen per jaar op elk moment van de dag bereikbaar…..

24 / 7

met de 24/7 service van Business Square. Altijd telefonisch bereikbaar, dus ook op zon- en feestdagen en midden in de nacht, Business Square regelt het voor u. Wij zorgen voor uw nooddienst, servicedienst, calamiteiten dienst etc.

Wat kost het

Door maatwerk optimale verhouding tussen kosten en dienstverlening

Ook hier blijft u de baas (dus ook over uw portemonnee).

U bepaald wanneer u uw telefoon doorschakelt.

U geeft aan ons aan welke werkzaamheden wij tijdens het gesprek en als opvolging van het gesprek voor u mogen doen.