Ongestoord met uw cliënten een huis bezichtigen
Business Square voor de Makelaar: professioneel en betrokken beantwoorden van uw telefoon gesprekken

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om voor u als Makelaar de telefoon correct aan te nemen en uw relaties correct te woord te staan.

Onverstoorde afspraken

U kunt zich als Makelaar geheel concentreren op uw klanten en ongestoord uw afspraak te woord staan terwijl onze professionals uw telefoongesprekken beantwoorden.

Geen bod gaat verloren!

Bij Business Square kennen de telefonistes het klappen van de zweep. Wanneer u als Makelaar een pand in de verkoop heeft staan wilt u natuurlijk geen telefoongesprek missen: Immers het zou zomaar een mogelijke klant kunnen zijn die een bod wil doen op een van de panden die u als Makelaar in de verkoop heeft. Met onze dienstverlening kunt u dus op eenvoudige wijze uw service verhogen EN meer omzet binnen halen!! Van alle door Business Square voor u afgehandelde telefoon gesprekken ontvangt u direct een verslag per mail en desgewenst ook per sms. Dus u blijft als Makelaar altijd op de hoogte van de informatie die wij als Business Square voor u verwerken. Mocht u even niet bij uw mail kunnen: U kunt overal ter wereld met uw unieke inlogcode bij de gegevens die onze telefonistes voor u hebben genoteerd!

Drukke tijden: De markt trekt aan!

Voor u als Makelaar zijn volgens de nieuwsgaring weer betere en drukkere tijden aangebroken! Business Square helpt u graag om deze extra drukte georganiseerd en met een hoog kwaliteits niveau op te vangen zodat u geen kansen mist.

Een succesvolle Makelaar is een goed bereikbare Makelaar!!

Ook bij het beheren van uw afspraken kan Business Square u ondersteunen doormiddel van een eigen online agendasysteem online.

Service volgens uw richtlijnen

Bij Business Square is een vast team van ervaren operators volledig verantwoordelijk voor het efficiënt en correct afhandelen van alle voor u inkomende gesprekken. Dit geschiedt uiteraard naar uw eigen richtlijnen zodat uw relaties tot volle tevredenheid over hun Makelaar te woord worden gestaan.

Zonder stress van deze drukke tijden genieten: Business Square maakt het, óók voor u als Makelaar, mogelijk!!

Onze getrainde en ervaren telefonistes weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!!

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen?? Klik hier voor meer informatie of onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Antwoordservice voor advocatuur
Als klant bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search