Skip to content

Agendabeheer

Business Square Agendabeheer

Uw agenda altijd up to date!

Terwijl u uw afspraken nakomt en ongestoord met uw klanten kunt werken staan de telefonistes van Business Square uw (nieuwe) klanten te woord. Tijdens deze gesprekken maken onze telefonistes nieuwe afspraken in uw onlineagenda en/of verzetten zij bestaande afspraken.

1. U kunt ongestoord met uw klanten werken

Met een gerust gevoel ongestoord werken en toch niets missen!

2. Professionele uitstraling

Uw relaties worden vakkundig te woord gestaan en kunnen gelijk een afspraak maken waardoor zij zich ook goed geholpen voelen.

3. Hoge service ervaring van uw klant

Uw klant ervaart geen storingen of onderbrekingen en daarmee een véél hoger service gevoel.

4. Uw afspraken verlopen efficiënter

Doordat u niet gestoord wordt tijdens uw afspraken verlopen deze vlotter en bent u beter in staat zich aan uw afspraken te houden.

Wat doe ik voor U?

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat uw bedrijf ALTIJD telefonisch bereikbaar is. Wij beantwoorden al uw binnenkomende telefoontjes met uw bedrijfsnaam, noteren accuraat de gegevens van de beller en de reden van de oproep en zorgen dat een verslag van het gesprek bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Wanneer gewenst maak ik direct een afspraak in uw online agenda. Ook kan ik deze telefoontjes direct aan een contactpersoon doorverbinden zodat u ook altijd zelf bereikbaar blijft.

U kunt mij ook altijd laten weten op welke dag(en) of uren u wel of juist niet gestoord kan worden.

Hierdoor kunt u zich ongestoord concentreren op uw eigen werkzaamheden, het halen van deadlines en nakomen van uw afspraken.

Hoe werkt het?

Uw agenda op afstand beheert!

Uw telefoniste bij Business Square beschikt over verschillende technieken om het beheren van Online Agenda’s mogelijk te maken. Het maken en beheren van afspraken doen wij natuurlijk op basis van de met u gemaakte afspraken.

Elke telefoniste bij Business Square wordt getraind op meerdere typen Online Agenda’s.

Onze medewerkers hebben onder andere ervaring met agenda’s van:

Wanneer u nog geen online agenda (software) heeft dan kan Business Square hier ook in voorzien.

Een verslag van ieder telefoongesprek

U heeft de controle

U, onze klant, blijft altijd in controle!!

Via het BSP Klanten Dashboard houdt u zelf het overzicht en de controle! U kunt hier:

Aanvullende diensten

Wij kunnen nog meer voor u doen:

Doorverbinden

U wilt belangrijke klanten of urgente telefoongesprekken toch zelf beantwoorden…..?

Doorverbinden

Dat kan met onze doorverbind service. Wij verbinden binnenkomende telefoongesprekken, wanneer gewenst, direct door aan de juiste contactpersoon door wanneer deze aan de door gestelde criteria voldoen. Zo heeft u optimale controle en blijft u, wanneer het echt nodig is, ook persoonlijk bereikbaar voor uw relaties.

Front Desk

Hoe behoud u die kritische klant wanneer het service niveau……..

Front Desk

van uw organisatie door drukte of gebrek aan de juiste medewerkers wegzakt? Het handhaven van het service niveau vraagt véél van u en uw medewerkers. Business Square kan deze zorg van u overnemen. Aan de hand van uw instructies nemen wij deze zorg van u over, staan wij uw klanten te woord en bewaken wij uw service niveau.

Verkoopbalie

Wanneer uw klant de moeite neemt om u te bellen wilt u dat deze……….

Verkoopbalie

klant toch ook zeker tijdig en professioneel te woord staan en zijn/haar vraag/bestelling gelijk kwijt kan. “Uw” telefoniste bij Business Square zal uw klant het juiste advies geven, zijn/haar bestelling noteren en deze, wanneer zo afgesproken en mogelijk, invoeren in uw verkoop systeem. Uw klant tevreden en uw organisatie ontlast!

Uw Receptie

Uw medewerkers werken thuis maar uw organisatie niet!.........

Uw Receptie

Dat werken voor veel bedrijven straks een mix van thuiswerken en werken op kantoor wordt daar zijn de meesten het wel over eens. Uw klant verwacht echter wel dezelfde of zelfs een hoger service niveau van u. Met uw “receptie op afstand” blijft uw bedrijf En uw medewerkers optimaal bereikbaar, ook als zij niet op kantoor werken.

Data Entry

Belangrijke gegevens meteen op de juiste plek veilig …….

Data Entry

verwerken. Gegevens van uw klanten veilig verwerken is een must. Bij Business Square worden gegevens bij het eerste contact gelijk verwerkt in het betreffende systeem. Hiermee wordt voorkomen dat gegevens meerdere malen via mail of App gedeeld moeten worden alvorens deze op de op de juiste plek belanden. Business Square bewaakt uw AVG status.

24 / 7

365 dagen per jaar op elk moment van de dag bereikbaar…..

24 / 7

met de 24/7 service van Business Square. Altijd telefonisch bereikbaar, dus ook op zon- en feestdagen en midden in de nacht, Business Square regelt het voor u. Wij zorgen voor uw nooddienst, servicedienst, calamiteiten dienst etc.

Wat kost het

Uw agenda altijd up to date!

Ook hier blijft u de baas (dus ook over uw portemonnee).

U bepaald wanneer u uw telefoon doorschakelt.

U geeft aan ons aan welke werkzaamheden wij tijdens het gesprek en als opvolging van het gesprek voor u mogen doen.