Als klant bij Business Square
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Agendabeheer door Business Square:

voor het professioneel beheren van uw afspraken!
Online agendabeheer

De medewerkers van Business Square hebben ruime ervaring met agendabeheer en het werken met en in diverse digitale-, online agenda’s. Zo kennen wij onder onze klanten o.a. rijscholen, tandartsen, huidtherapeuten, Podotherapie praktijken en nog diverse andere (para-medische) beroepsgroepen waarvoor Business Square het agendabeheer uitvoert. Met deze praktijk ervaring hebben de medewerkers van Business Square  o.a. kennis van pakketten zoals:

Door de ervaring van onze medewerkers met meerdere verschillende pakketten is ook het inwerken op een pakket van een andere leverancier geen probleem doordat de toegepaste systematiek toch vaak overeenkomt.grote variatie van online agendabeheer biedt u de mogelijkheid uw agenda op afstand te laten beheren. Met deze dienstverlening kunt u op eenvoudige wijze uw afspraken laten plannen binnen de door u aangegeven beschikbare tijdsperiodes. Ons systeem op het gebied van agendabeheer is van toepassing op alle mogelijke bedrijven en organisaties(bijvoorbeeld praktijken) met meerdere mensen(behandelaars) die nu nog allen over hun eigen agenda beschikken. Heeft u een bestaand online agendasysteem? Geen probleem. Dan werken wij daarmee.Door de synchronisatie met uw mobiele telefoon of tablet kunt u alle afspraken overal inzien. En in geval van spoed ontvangt u een sms met de benodigde informatie.

Een professioneel verlengstuk van uw organisatie

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om afspraken effectief in te plannen voor het efficiënt functioneren van uzelf of uw medewerkers.

Stroomlijning van afspraken

U laat onze professionals het agendabeheer organiseren, zodat u de focus kunt leggen op andere taken:
Zo kunt u zich richten op uw kerntaken, zonder zorgen over de zakelijke agenda.
Gelijk meer weten over onze sterkste punten over dit onderwerp?, klik dan hier

Drukke tijden vergen een juiste planning

Voor een succesvol bedrijf of organisatie is het belangrijk dat de afspraken correct genoteerd en vooral gepland en opgevolgd worden. De online agenda van Business Square zorgt dat u te allen tijde uw agenda up-to-date bij de hand heeft.

Omdat uw eigen agendasysteem online oproepbaar is, zijn de medewerkers van Business Square in staat om op afstand uw agenda te beheren. Ook wanneer u werkt met een extern bureaublad is het voor ons mogelijk om afspraken in te plannen en aan te passen.

Gelijk meer weten over onze sterkste punten over dit onderwerp?, klik dan hier

Agendabeheer volgens uw richtlijnen

Bij Business Square worden een of meer vaste operators aan uw bedrijf of organisatie toegewezen en deze zijn volledig verantwoordelijk voor een efficiënt en goed gestroomlijnd agendabeheer. Uiteraard geschiedt dit geheel naar uw eigen richtlijnen.

Wat is nu fijner dan uw agendabeheer over te laten aan Business Square?

Onze getrainde en ervaren secretaresses weten wat het is om met complexe agenda’s om te gaan en wat het is om ruimte in te bouwen voor zaken als reistijd, mail verwerking etc. Business Square kan u deze dienst bieden, apart of tezamen met onze overige telefoondiensten.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen??

Maak nu een afspraak voor een geheel vrijblijvend, verhelderend en vooral persoonlijk gesprek! Bel ons nu en klik op het telefoonnummer:

0299-666006
OF KLIK VOOR HET FORMULIER OP ONDERSTAANDE KNOP

Start typing and press Enter to search