Betrouwbaar en accuraat beantwoorden van uw telefoon gesprekken
Een professioneel verlengstuk van uw kantoor!

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het voor u als accountant is om goed bereikbaar te zijn.

Onverstoorde afspraken:

Minstens zo belangrijk is het ongestoord kunnen voeren van gesprekken en overleggen. Maar ook dan wilt u als accountant dat uw andere klanten en relaties professioneel te woord worden gestaan! De professionals van Business Square beantwoorden al uw telefoongesprekken correct en vriendelijk terwijl u ongestoord uw overleg kunt voeren. Op een voor u geschikt moment kunt u het verslag van de voor u beantwoorde telefoongesprekken teruglezen in uw mailbox!

Wilt u het eerder weten, geen probleem! wij sturen u dan direct een discreet sms bericht zodat u, mocht een zaak dat vragen, snel kunt reageren.

Geen contact gaat verloren!

Je zal het altijd zien. Net wanneer u als accountant de jaarcijfers met een klant bespreekt belt die andere goede klant met een belangrijke vraag die hij/zij snel beantwoordt wil hebben. behoeft of de ongeruste klant met de vraag hoe het nu verder moet met die hoge aanslag en graag met zijn/haar accountant zou spreken. Terwijl u rustig en ongestoord verder gaat met de bespreking van de jaarcijfers beantwoorden de telefonistes van Business Square deze telefoongesprekken en nemen de vraag van uw nieuwe klant aan of stellen de ongeruste beller gerust!

Met onze dienstverlening kunt u dus op eenvoudige wijze uw service verhogen!!

Van alle door Business Square voor u afgehandelde telefoon gesprekken ontvangt u direct een verslag per mail en desgewenst ook per sms. U blijft  altijd op de hoogte van de informatie die wij als Business Square voor u verwerken.

Accountants kantoor

Ook wanneer u een eigen kantoor heeft biedt Business Square met haar antwoorddienst passende ondersteuning! Bijvoorbeeld bij vakantie opvang of uitval door ziekte of ter ondersteuning van de receptioniste.

Voorkom verstoring van het proces!

Last but not least! Kijk eens naar de invloed van het inkomende telefoonverkeer op uw arbeidsprocessen. Vaak zien wij dat het vakkundige mensen hun werkzaamheden moeten onderbreken voor het beantwoorden van de telefoon. Dit verstoord de concentratie van deze mensen, hun productiviteit en uiteindelijk ook de kwaliteit van hun werk. Hiermee kost het inzetten van een antwoordservice niet alleen geld maar brengt het dus ook direct geld op.

Service volgens de richtlijnen van uw kantoor

Bij Business Square is een vast team van ervaren operators volledig verantwoordelijk voor het efficiënt en correct afhandelen van alle voor u inkomende gesprekken. Dit geschiedt uiteraard naar de richtlijnen van uw kantoor zodat uw klanten en relaties niet eens merken dat onze telefonistes niet op het kantoor van hun accountant aanwezig zijn.

Onze getrainde en ervaren telefonistes weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!!

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie of onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Antwoordservice voor advocatuur
Als klant bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search