Chat with us, powered by LiveChat

Business Square voor de Accountant: Betrouwbaar en accuraat beantwoorden van uw telefoon gesprekken

Een professioneel verlengstuk van uw kantoor!

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om voor u als Accountant de telefoon correct aan te nemen en uw cliënten en relaties correct te woord te staan.

Onverstoorde van afspraken

Minstens zo belangrijk is het ongestoord kunnen voeren van gesprekken en overleggen. Maar ook dan wilt u als Accountant dat uw andere cliënten en relaties meteen en professioneel te woord worden gestaan!. De professionals van Business Square beantwoorden al uw telefoongesprekken correct en vriendelijk terwijl u onverstoord uw overleg kunt voeren. Op een voor u geschikt moment kunt u het verslag van de voor behandelde telefoongesprekken teruglezen in uw mailbox!

Wilt u het eerder weten: geen probleem: wij sturen u dan een discreet sms bericht zodat u, mocht een zaak dat vragen, snel kunt reageren.

Geen contact gaat verloren!

Bij Business Square kennen de telefonistes het klappen van de zweep. Wanneer u als Accountant de jaarcijfers met een klant bespreekt dan kunt u natuurlijk geen telefoon aannemen!

Net dan belt die goede klant met een belangrijke vraag die snel antwoord behoeft of de ongeruste client met de vraag hoe het nu verder moet met die hoge aanslag en graag met zijn/haar Accountant zou spreken. Terwijl u rustig en ongestoord de jaarcijfers met uw klant bespreekt beantwoorden de telefonistes van Business Square deze telefoongesprekken en nemen de vraag van uw nieuwe klant aan en stellen de ongeruste client gerust!

Met onze dienstverlening kunt u dus op eenvoudige wijze uw service verhogen!!

Van alle door Business Square voor u afgehandelde telefoon gesprekken ontvangt u direct een verslag per mail en desgewenst ook per sms. U blijft als Accountant altijd op de hoogte van de informatie die wij als Business Square voor u verwerken.

 

Drukke tijden: De markt trekt aan!

Voor u als Accountant zijn volgens de nieuwsgaring weer betere en drukkere tijden aangebroken! Business Square helpt u graag om deze extra drukte georganiseerd en met een hoog kwaliteits niveau op te vangen zodat u geen kansen mist.

Een voor een Accountant is een goede bereikbaarheid een must!

 

Service volgens uw de richtlijnen van uw kantoor

Bij Business Square worden een of meer vaste operators aan uw kantoor toegewezen en deze zijn volledig verantwoordelijk voor het efficiënt en correct afhandelen van alle voor u inkomende gesprekken. Dit geschiedt uiteraard naar de richtlijnen van uw kantoor zodat uw clienten en relaties niet eens merken dat onze telefonistes niet op het kantoor van hun Accountant aanwezig zijn.

 

Onze getrainde en ervaren telefonistes weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!!

 

Meer weten over onze diensten met betrekking tot Makelaar? Klik hier voor meer informatie of onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

GEDURENDE 30 DAGEN BEANTWOORDEN WIJ U TELEFOON. GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND. BESTEL HEM NU VIA ONDERSTAANDE KNOP.

Antwoordservice voor advocatuur
BUSINESS SQUARE BIEDT VELE VOORDELEN:
  • Géén gesprek = Geen kosten
  • Tarief al vanaf € 1,45 per gesprek
  • Géén meerkosten bij langere gesprekken
  • <Géén script kosten
  • Gratis 30 dagen proefperiode
  • Tarief inclusief directe rapportage bij elk gesprek
  • Abonnement per direct opzegbaar
  • Telefonistes werken altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search