• 0299 – 66 60 06
  • info@businesssquare.nl

  • 0299 – 66 60 06

Hybride werken en toch optimaal telefonische bereikbaar met onze Telefoonservice!

Thuiswerken blijft! Daar is iedereen het wel over eens. Dat de werknemer soms andere ideeën heeft over de invulling hiervan dan de werkgever is ook een feit. Uiteindelijk zal in veel gevallen een compromis worden gesloten in de vorm van hybride werken waarbij de werknemer gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis zal werken.

Voor de werkgever liggen hier een flink aantal uitdagingen:

  1. Is de bestaande bedrijfsruimte nu niet te groot?
  2. Hoe plan ik het gebruik van de nu nog wel nodige werkplekken in?
  3. Welke extra tools zijn er nodig voor werken op afstand?
  4. Kan de bestaande software dit aan en kloppen de licenties?
  5. Is mijn netwerk wel berekend op werken op afstand en voldoet de beveiliging?
  6. Wat moet ik eventueel regelen voor de thuiswerkplekken?
  7. Aanpassen salarisadministratie i.v.m. reiskosten vergoeding versus thuiswerkvergoeding!
  8. Én: hoe regel ik nu de bereikbaarheid van mijn bedrijf?

Voor dat laatste heeft Business Square een pasklare oplossing voor u! Met onze telefoonservice is de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf gegarandeerd!

Eenmaal aangesloten bij onze telefoonservice worden alle bij uw bedrijf binnenkomende telefoontjes stuk voor stuk vriendelijk en correct beantwoord en wordt de beller vakkundig te woord gestaan.

Ook uw medewerkers blijven met onze telefoonservice optimaal bereikbaar. Doorverbinden van binnenkomende gesprekken naar een van uw medewerkers op kantoor of op hun thuiswerkplek is voor ons geen probleem.

Van alle, bij onze telefoonservice, binnenkomende telefoongesprekken ontvangt de betreffende contactpersoon binnen uw organisatie een duidelijk verslag per email.

Bij de telefoonservice worden uw relaties te woord gestaan door ervaren telefonistes met vele jaren ervaring binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een optimale bereikbaarheid van uw bedrijf terwijl uw medewerkers geconcentreerd kunnen werken op hun kantoor- of thuiswerkplek en alleen, wanneer u of uw medewerker dit wenst, worden gestoord voor gesprekken die voor hem of haar bedoeld zijn.

Bel of mail ons vandaag en onze telefoonservice werkt morgen ook voor u!

2022-11-23T14:41:17+01:00Tags: , |
Ga naar de bovenkant