Alle aandacht voor de patiënten in uw praktijk

professioneel en betrokken beantwoorden van uw telefoon gesprekken en beheren van uw praktijk agenda:

Een professioneel verlengstuk van uw organisatie

Bij Business Square weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om de telefoon correct en klantvriendelijk te beantwoorden en afspraken effectief in te plannen voor het efficiënt functioneren van uzelf of uw medewerkers.

Stroomlijning van afspraken

Zelf ongestoord aan het werk blijven en uw klant behandelen met een  behandeling die zorgt voor een hogere kwaliteitservaring: Het is mogelijk en zelfs heel snel beschikbaar!! U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken en wij van Business Square kunnen alle afspraken voor uw praktijk maken, verplaatsen en aanpassen. Dus wanneer u zelf ongestoord aan het werk wenst te blijven laat dan onze professionals de agenda voor uw praktijk organiseren.

Zo kunt u zich richten op uw kerntaken, zonder zorgen over de zakelijke agenda.

Bereikbaarheid van uw praktijk:

Bij Business Square bewaken onze de telefonistes uw bereikbaarheid en beantwoorden uw telefoongesprekken correct en vriendelijk. Wanneer u als therapeut een cliënt in de behandelkamer heeft dan kunt\wilt u tijdens een behandeling\gesprek natuurlijk niet gelijktijdig een telefoongesprek aannemen en afhandelen. Dit werkt storend bij de behandeling en waarschijnlijk ervaart de klant dit ook als hinderlijk! Dit is echter ook totaal niet nodig!!

De telefonistes van Business Square hebben zeer veel ervaring met paramedische contacten en kunnen ook de klanten van uw praktijk uitstekend te woord staan. Onze telefonistes beantwoorden alle voor uw praktijk binnenkomende gesprekken en zorgen voor een korte en accurate verslaggeving van elk gesprek.
Met onze dienstverlening kunt u dus op eenvoudige wijze uw service verhogen!

De agenda van uw praktijk:

Met een online agenda systeem biedt Business Square de mogelijkheid de agenda van uw praktijk op afstand te beheren. Met deze dienstverlening kunt u op eenvoudige wijze uw afspraken laten plannen binnen de door u aangegeven beschikbare tijdsperiodes. Onze online agenda is van toepassing op alle mogelijke bedrijven en vooral voor organisaties(bijvoorbeeld praktijken) met meerdere mensen(behandelaars) die nu nog allen over hun eigen agenda beschikken. Maakt u al gebruik van een online agendasysteem? Geen probleem; dan werken wij daarmee. Door de synchronisatie met uw mobiele telefoon of tablet kunt u alle afspraken overal inzien. En in geval van spoed ontvangt u een sms met de benodigde informatie.

Drukke tijden vergen een juiste planning

Voor een succesvol bedrijf of organisatie is het belangrijk dat de afspraken correct genoteerd en vooral gepland en opgevolgd worden. De online agenda van Business Square zorgt dat u te allen tijde uw agenda up-to-date bij de hand heeft.

Omdat uw eigen agendasysteem online oproepbaar is, zijn de medewerkers van Business Square, en natuurlijk ook u zelf, in staat om op afstand uw agenda te beheren.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie met onze diensten met voor u kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie of voor onze contactgegevens voor een toelichtend gesprek over waar en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. U bent van harte welkom!

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend! Bestel nu via onderstaande knop!

Female customer support operator with headset
Als klant bij bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search