ANTWOORDSERVICE
Antwoordservice voor advocatuur

Potentiële klanten verlangen direct contact, terwijl bestaande klanten de service verwachten die u beloofde. Een goede telefonische bereikbaarheid van uw onderneming is dus essentieel! De antwoordservice van Business Square verzorgt uw bereikbaarheid op die momenten dat u zelf niet in staat bent om de telefoon persoonlijk te beantwoorden!

Lees verder>>

ONLINE AGENDABEHEER
Online Agenda beheer

De medewerkers van Business Square hebben ruime ervaring met agendabeheer en het werken met en in diverse digitale-, online agenda’s. Zo kennen wij onder onze klanten o.a. rijscholen, tandartsen, huidtherapeuten, Podotherapie praktijken en nog diverse andere (para-medische) beroepsgroepen waarvoor Business Square het agendabeheer uitvoert. Met deze praktijk ervaring hebben de medewerkers van Business Square  o.a. kennis van pakketten zoals Exquise, Intramed Online, Dation Dashboard, Skinadmin etc.

Lees verder>>

Antwoordservice 24/7
Customer support operator - isolated over a white background

Ook wanneer u 24 uur per dag en/of in het weekend en op feestdagen  of voor de beantwoording van oproepen naar  consignatie diensten, service nummers etc. bereikbaar wilt zijn, is de antwoordservice van Business Square uw partner. Dus ook buiten kantoortijden zitten onze telefonistes klaar om uw bereikbaarheid te garanderen…

Lees verder>>

Nieuwsgierig geworden?

Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u!

Bel ons nu eens geheel vrijblijvend en klik op: 0299 – 666 006, of vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat!

HOE ONZE KLANTEN OVER BUSINESS SQUARE DENKEN:

Antwoordservice , telefoonservice

Start typing and press Enter to search