• 0299 – 66 60 06
 • info@businesssquare.nl

 • 0299 – 66 60 06

Krullaards Perfect reset

Krullaards Perfect reset2022-04-08T18:28:48+02:00

Referentie

“We weten ineens precies met welke vragen we gebeld worden, omdat Business Square ons van elk gesprek, een duidelijke overzichtelijke rapportage mailt”

Dienst Telefoonservice
   
Branche Paramedici
Organisatie Krullaards Perfect Reset
Naam Maarten van Eijle
Functie Fysiotherapeut
   
Website kpr.nl

Begin 2016 heb ik met mijn fysiotherapie praktijken in Purmerend de overstap gemaakt van een telefoonservice, die voor mij lange tijd de telefoon opnam, naar het bedrijf Business Square van Yolanda v/d Arend. Een overstap waar ik en mijn collega tot op heden geen spijt van hebben. Waar het eerst een georganiseerde chaos was betreft het boeken van telefonische afspraken, daar is het nu gestructureerd en overzichtelijk. Enkele punten die mij na 8 maanden na de overstap namelijk opvallen zijn…

 1. Wat wordt er toch veel naar mijn praktijken gebeld!! Mijn mailbox lijkt de eerste maanden wel te exploderen tov. voorheen.
 2. Dit resulteert ook ineens in meer afspraken in onze agenda’s.
 3. We weten ineens precies met welke vragen we gebeld worden, omdat Business Square ons van elk gesprek, een duidelijke overzichtelijke rapportage mailt.
 4. Hebben wij vragen, of gaat er per ongeluk toch iets fout? Dan hebben we altijd snel en een kordaat antwoord, waarbij de eventuele problemen ook direct worden opgelost.
 5. Voor ons dus een aangename verandering. Toch ging de overstap niet altijd even vlekkeloos, ook niet van onze kant. Maar ere wie ere toekomt, dan komt Yolanda ook meteen met oplossingen om te voorkomen dat problemen zich herhalen. Ze denkt duidelijk mee en komt dan ook met structurele oplossingen. Er wordt daarbij goed geluisterd naar de praktijk en hoe wij het liefst werken! In mijn ogen staat Business Square voor:
  1. Nauwkeurigheid, er wordt geen telefoontje gemist.
  2. Overzichtelijkheid, ze maken duidelijke en goede rapportages van gesprekken
  3. Probleem oplossend vermogen, fouten worden snel en goed herstelt
  4. Meedenkend vermogen, hoe kunnen situaties beter worden aangepakt!
  5. Kortom, alle ingrediënten om Business Square van harte aan te bevelen bij ieder bedrijf waarbij de telefoon opnemen gewoon niet altijd uitkomt!
Ga naar de bovenkant