Chat with us, powered by LiveChat

Met de antwoordservice van BSP blijft geen enkel telefoongesprek onbeantwoord

Antwoordservice voor professionele bereikbaarheid! Juist door de de komst van alle elektronische communicatie middelen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een antwoordservice is een optimale telefonische bereikbaarheid zeer belangrijk! Immers wanneer iemand dan toch de tijd neemt om u te bellen dan mag hij/zij zeker verwachten dat u de tijd neemt om deze te beantwoorden!

De hoeveelheid te verwachten telefoontjes is echter vaak te laag om hier zelf een telefoniste voor neer te zetten tenzij u een telefoniste van de antwoordservice van business Square inzet. U bent dan 100% bereikbaar met een optimaal klantencontact dankzij de antwoordservice van Business Square: de beste en meest onderscheidende oplossing.

Onze telefonistes zijn getraind, zeer ervaren (langer dan 2 jaar bij onze antwoordservice werkzaam) en betrokken bij zowel uw bedrijf als uw klanten. Zij beantwoorden uw telefoongesprekken volgens uw eigen richtlijnen. U kunt onze telefonische antwoordservice flexibel inzetten. Het enige dat u hoeft te doen, is de telefoon doorschakelen naar ons.

U ontvangt van ons een e-mail en\of sms met daarin een verslag van het binnengekomen gesprek en eventuele opvolging hiervan. Uiteraard is het ook mogelijk gesprekken naar u of uw medewerkers door te verbinden. Zo blijft u (indien nodig) altijd bereikbaar voor uw contacten.

Vragen over onze antwoordservice ? Wij beantwoorden ze graag!
Klik hier en bel ons nu!

Als klant bij onze antwoordservice :
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend!Bestel nu gratis optimale bereikbaarheid!

antwoordservice, telefonische bereikbaarheid

HOE KLANTEN OVER ONZE ANTWOORDSERVICE DENKEN:

Antwoordservice , telefoonservice
Wilt u ook zo’n mooi visitekaartje?

Ook de telefoniste is het visitekaartje van een bedrijf. Haar benadering bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die een contact krijgt van de onderneming. Valt dit tegen, dan zal een volgend contactpersoon harder zijn best moeten doen die indruk te verbeteren.

Business Square is al ruim 20 jaar het visitekaartje van vele bedrijven. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten en hun contacten!

Het geheim hierachter? Een antwoordservice met een hart!

Ons ervaren team is flexibel, menselijk en vooral enthousiast. Wij staan uw (toekomstige) klanten en contacten altijd netjes en geduldig te woord, alsof zij onze eigen klanten zijn.

Hierdoor groeien wij. Zonder “te groot” te worden, zodat onze betrokkenheid met u én uw contacten groot blijft. Uw contacten zullen dan ook de indruk krijgen dat uw telefoniste daadwerkelijk in uw pand aanwezig is.

KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS:

BSP XL:
VANAF 125 GESPREKKEN PER MAAND:

€ 1,60 per gesprek € 29,95 per maand

BSP 24/7:
VANAF:

€ 2,60 per gesprek € 24,75 per maand

Start typing and press Enter to search