Met de antwoordservice van Business Square blijft geen enkel telefoongesprek onbeantwoord

Het belang van een optimale telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf mag, juist nu, niet worden onderschat! In deze tijd van het winkelen op het internet via webshops, webchat, het thuiswerken, video conferencing etc. wordt persoonlijk contact steeds schaarser! Door Covid-19 valt er nog meer persoonlijk contact weg en wordt de behoefte hieraan groter!  Dit creëert voor u als ondernemer ook weer kansen en onze telefonistes helpen u graag om deze te verzilveren door de mensen die uw bedrijf bellen vriendelijk en adequaat te woord te staan.

Onze antwoordservice zal al u inkomende gesprekken, ongeacht het aantal telefoontjes, passend beantwoorden. U bent dus altijd 100% bereikbaar met een kosten niveau dat zich blijft aanpassen aan de werkelijke kosten. Met andere woorden wij garanderen u een optimaal klantencontact én zorgen ervoor dat uw bereikbaarheid nooit kost dan de daadwerkelijke behoefte.

Onze telefonistes zijn getraind, zeer ervaren (sommigen zijn al langer dan 15 jaar bij onze antwoordservice werkzaam) en betrokken bij zowel uw bedrijf als uw klanten. Zij beantwoorden uw telefoongesprekken volgens uw eigen richtlijnen. U kunt onze telefonische antwoordservice flexibel inzetten. Het enige dat u hoeft te doen, is de telefoon doorschakelen naar ons.

Van alle gesprekken ontvangt u per mail een verslag in een duidelijke, en eenduidige opmaak zodat u in één oogopslag kunt zien waar het over gaat. Uiteraard is het ook mogelijk gesprekken naar u of uw medewerkers door te verbinden. Zo blijft u (indien nodig) altijd bereikbaar voor uw contacten.

Vragen over onze antwoordservice ? Wij beantwoorden ze graag!
Klik hier en bel ons nu!

Als klant bij onze antwoordservice :
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

PROBEER “ONS” GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT!

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend!Bestel nu gratis optimale bereikbaarheid!

#antwoordservice, #telefonische antwoordservice, #telefoondienst, #telefoonaanname, #Telefonische antwoorddienst

HOE KLANTEN OVER ONZE ANTWOORDSERVICE DENKEN:

Antwoordservice , telefoonservice
Wilt u ook zo’n mooi visitekaartje?

Ook de telefoniste is het visitekaartje van een bedrijf. Haar benadering bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die een contact krijgt van de onderneming. Valt dit tegen, dan zal een volgend contactpersoon harder zijn best moeten doen die indruk te verbeteren.

Business Square is al ruim 20 jaar het visitekaartje van vele bedrijven. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten en hun contacten!

Het geheim hierachter? Een antwoordservice met een hart!

Ons ervaren team is flexibel, menselijk en vooral enthousiast. Wij staan uw (toekomstige) klanten en contacten altijd netjes en geduldig te woord, alsof zij onze eigen klanten zijn.

Hierdoor groeien wij. Zonder “te groot” te worden, zodat onze betrokkenheid met u én uw contacten groot blijft. Uw contacten zullen dan ook de indruk krijgen dat uw telefoniste daadwerkelijk in uw pand aanwezig is.

KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS:

BSP XL:
VANAF 125 GESPREKKEN PER MAAND:

€ 1,60 per gesprek € 29,95 per maand

BSP 24/7:
VANAF:

€ 2,60 per gesprek € 24,75 per maand

Start typing and press Enter to search