ONLINE AGENDABEHEER:

Drukke tijden vergen een juiste planning

Online Agendabeheer vanaf elke plek? Dat is in deze tijd natuurlijk geen enkel probleem. Wellicht gebruikt u zelfs al een “cloud” agenda! Wanneer de agenda gebruikt wordt voor meerdere personen wordt het vaak al een taak waar (te) veel tijd in gaat zitten en loopt uw eigen planning in de soep!
Het laten beheren van uw praktijk of kantoor agenda door de telefonistes van Business Square is dan wellicht ook voor u een goede oplossing.
De telefonistes van Business Square hebben ervaring met vele soorten online agenda’s zoals o.a.:

En, zelfs wanneer u zelf geen online agenda heeft, kunnen wij uw agenda beheren en kunt u gebruik maken van de cloud functies. U kunt dan online uw afspraken inzien en beheren. Uiteraard kunnen wij ook afspraken voor u inplannen en aanpassen zodat u alleen maar hoeft te kijken wanneer u welke afspraken heeft. Zo heeft u twee vliegen in één klap: geen storende telefoontjes tijdens uw werk én geen tijdverlies door het gezamenlijk zoeken naar een geschikt plekje in uw agenda. Business Square neemt dit graag van u over.

U kunt ongestoord doorwerken!

Of u nu aan het werk bent in uw praktijk of bedrijf of onderweg bent,  de telefonistes van onze antwoordservice beheren uw online agenda en uw afspraken. Conform uw instructies zullen zij de nieuwe afspraken voor u inplannen en bestaande aanpassen\verzetten . U blijft op de hoogte van uw afspraken door inzage in uw eigen Online agenda en door de meldingen die onze telefonistes aan u mailen naar aanleiding van gemaakte en/of verzette afspraken. Indien u zelf ook een afspraak invoert of aanpast, is dit direct zichtbaar voor de telefonistes. Geen risico op dubbele boekingen dus.

Wanneer u wenst, kunt u zelfs een sms-bericht ontvangen wanneer een afspraak is geboekt. Ook het synchroniseren van uw pda met onze Online agenda is mogelijk!

Onze getrainde en ervaren secretaresses weten wat het is om veel eisende klanten naar tevredenheid aan de telefoon te woord te staan en kunnen altijd passend acteren op basis van hun ervaring en uw instructies!!

Wilt u graag even van gedachten wisselen??

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GEHEEL VRIJBLIJVEND, VERHELDEREND EN PERSOONLIJK GESPREK

BEL ONS DAN NU EN KLIK OP HET TELEFOONNUMMER:0299-666006
OF KLIK VOOR HET FORMULIER OP ONDERSTAANDE KNOP

Bent u nieuwsgierig geworden maar nog niet overtuigd?

Gedurende een hele werkweek beantwoorden wij uw telefoon, gratis en geheel vrijblijvend!Bestel nu gratis optimale bereikbaarheid!

Online Agenda beheer
Als klant bij bij Business Square:
  • Bepaalt u wanneer en hoe vaak u de telefoon naar onze antwoordservice doorschakelt
  • Worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan
  • Heeft u een eigen telefoniste die nooit ziek is of op vakantie gaat
  • Heeft u geen personeelskosten of kosten van een werkplek
  • Bent u altijd direct bereikbaar via onze SMS-service
  • Ontvangt u direct rapportage na ieder gesprek via e-mail en/of onze website
  • Kunt u berichten altijd tot 3 maanden terugzien met uw persoonlijke inlog voor ons intranet
  • Ontvangt u doorverbonden telefoongesprekken volgens uw instructies
  • Werkt uw telefoniste altijd met Up to Date informatie dankzij unieke Live Script aanpassingsmogelijkheid

Start typing and press Enter to search