BSP klanten Dashboard

 In Nieuws

Het BSP klanten Dashboard is verder uitgebreid!

Als klant van BSP kunt u, na het hier inloggen, al langer gebruik maken van onze online ondersteuning door bijvoorbeeld uw berichten via deze pagina te bekijken of een aanpassing van uw instructies aan ons door te geven.

Met de toevoeging van “Mijn Dashboard” hebben wij de functionaliteit van deze pagina verder uitgebreid en kunt u onder het kopje “MIJN DASHBOARD” nu ook:

  1. Uw Bedrijfsgegevens: Hier kunt u de bij ons bekende bedrijfsgegevens controleren en eventuele aanpassingen doorgeven
  2. Facturen: Hier kunt u de factuurhistorie bekijken en facturen downloaden
  3. Inloggegevens aanpassen: Hier kunt u de uw persoonlijke inloggegevens(wachtwoord) voor het BSP klanten Dashboard aanpassen.
  4. Uw Contact personen: Hier kunt u de bij BSP bekende contactpersonen van uw organisatie in een lijst downloaden en eventueel aanpassen. Voor het aanpassen wijzigt u dan de bestaande gegevens door bijvoorbeeld een email adres of telefoonnummer aan te passen. U kunt ook een of meerdere nieuwe contactpersoon toevoegen in deze Excellijst in (s.v.p. geen velden aanpassen). Na de aanpassingen slaat u deze lijst op en mailt u het Excel bestand aan instructies@businesssquare.nl. LET OP! Bij een volgende wijziging nadat de nieuwe lijst is verwerkt ALTIJD weer eerst de lijst opnieuw op onze site downloaden.
#antwoordservice
BSP Dashboard Antwoordservice klanten
Recent Posts

Start typing and press Enter to search