AVG Verwerkersovereenkomst BSP Download pagina

Waarom een Verwerkersovereenkomst

Bij onze dienstverlening aan u verwerken wij persoonlijke gegevens van u en uw klanten. In het kader van de AVG zijn wij hiermee een “verwerker” van persoonsgegevens waarvoor u verantwoordelijk bent.

In de Verwerkersovereenkomst leggen wij vast welke gegevens wij voor u verwerken en hoe Business Square, in haar rol als “Verwerker” en in opdracht van u, de “Verwerkingsverantwoordelijke”, hiermee omgaat.

Met het invullen van de gevraagde gegevens en het gezamenlijk ondertekenen van deze concept Verwerkersovereenkomst die u op deze pagina kunt downloaden, leggen wij de gezamenlijke verantwoordingen m.b.t. de door Business Square verwerkte en te verwerken persoonsgegevens vast. Met het handhaven van deze overeenkomst voldoen beide partijen dan aan de in de AVG gestelde regels.

UITLEG:

Na het downloaden van de PDF met de concept Verwerkersovereenkomst kunt u deze digitaal invullen, ondertekenen en terugmailen. Wanneer u hiervoor niet over de juiste software beschikt dan vragen wij u het document eenmaal af te drukken, met pen in te vullen en ondertekenen en vervolgens te scannen en retour te mailen of per post op te sturen aan BSP, postbus 1168, 1440 BD te Purmerend. Na ontvangst van het door u ingevulde en ondertekende exemplaar ontvangt een door ons ondertekende kopie per mail retour.

Mocht u nog verdere vragen hebben dan vernemen wij deze graag.

Start typing and press Enter to search